Zadnje novice

• Kolektivni dopust Strokovne službe LZS Strokovna služba LZS sporoča članicam Lovske zveze Slovenije, lovcem in poslovnim partnerjem, da zaradi kolektivnega dopusta v petek, 16. avgusta 2024 ne bo poslovala. Hvala za razumevanje in lovski zdravo. Kolektiv Strokovne službe LZS 9. 8. 2024
  • FOTO: Slovesna podelitev spričeval zamejskim lovcem Druga generacija članic in članov Kluba prijateljev lovca iz Celovca, stanovskega in strokovnega zastopstva slovenskih lovk in lovcev v Avstriji, je na sedežu Lovske zveze Slovenije prejela spričevala o uspešno opravljenem izpitu iz slovenske lovske zakonodaje, ki je pogoj za pridobitev lovske ... 8. 8. 2024
  • Šakal v Slovenskih goricah spet na delu Na območju vasi Novinci, Drbetinci, Stanetinci in Župetinci v občinah Sv. Andraž in Cerkvenjak v Slovenskih goricah so se v zadnjem času spet pojavili šakali. Domačini jih občasno videvajo, ko se proti večerih približujejo kmetijam in iščejo hrano. Kmetu Ivanu Mohoriču v ... 6. 8. 2024
  • Oglejte si novo, julijsko oddajo Dober pogled Na ogled je julijska oddaja o lovstvu, oddaja Dober pogled. Na voljo na YouTube strani Lovske zveze Slovenije in na naši spletni strani. Arhiv vseh oddaj je dostopen tudi v zavihku publikacije. Julijska oddaja je v celoti posvečena državnemu prvenstvu v oponašanju jelenjega ... 1. 8. 2024
  • Kako do nove lovske izkaznice Lovska izkaznica je identifikacijski dokument, s katerim lovec dokazuje (skupaj s hologramsko nalepko za tekoče leto) pravico do samostojnega lova v lovišču upravljavca lovišča, na katerega se izdana lovska izkaznica nanaša. Vlogo za izdajo lovske izkaznice vam lahko tajnik ali administrator lovske ... 30. 7. 2024
  • Dodatni razpisi za območne lovske zveze na področju lovske kinologije Komisija za lovsko kinologijo Lovske zveze Slovenije (LZS) razpisuje dodatna usposabljanja za vodnike lovskih psov. Usposabljanja, za katere organizacijo so odgovorne območne lovske zveze na podlagi izbora Komisije za lovsko kinologijo LZS prek prijave na razpis, so namenjena vodnikom lovskih psov, na ... 24. 7. 2024

Arhiv po letih