Obvestila

Projekt LIFE DINALP BEAR izbran med 15 finalistov za Nagrade LIFE 2020

23. september 2020

Projekt LIFE DINALP BEAR je bil izbran med 15 finalistov za Nagrade LIFE 2020. Projekt lahko podprete s svojimi glasovi!

lifeawards.eu

Projekt LIFE DINALP BEAR je bil izbran med 15 finalistov za Nagrade LIFE 2020. V sklopu Nagrade LIFE 2020 se je pričelo tudi glasovanje v kategoriji »Nagrada javnosti - LIFE Citizens' Prize 2020

Projekt lahko podprete s svojimi glasovi in tako pokažete, da smo s projektom prispevali k boljšemu upravljanju medveda v Sloveniji. Vzpostavili smo primere dobrih praks, ki se sedaj selijo na druge projekte in druge finančne mehanizme, ter spodbudili lokalno prebivalstvo k aktivnemu pristopu reševanja konfliktov. Z izvedbo monitoringa smo dali osnovo tudi za nadaljevanje aktivnega upravljanja s populacijo.

Glasujete lahko do 21. oktobra preko spletne strani https://www.lifeawards.eu/?contest=photo-detail&photo_id=411, in sicer tako, da med procesom glasovanja potrdite svoj glas s klikom na povezavo, ki jo prejmete na svoj e-naslov. Glasujete lahko samo enkrat (preko delujočega e-naslova).

Vaš glas bo za nas neprecenljiv. Hvala!

Ekipa LIFE DINALP BEAR